Most a készülődés ideje van … / Preparation …

Fontos dolog megtanulni a vitorlázás technikai részleteit /hajó, szél, óceán, időjárás, navigáció stb.), de legalább annyira fontos mentálisan felkészülni erre az embert próbáló távollétre.

Engem különösen izgat az, hogy hogyan válik 20, egymást korábban nem ismerő ember kitűnően teljesítő csapattá.

A 2009/10-es verseny győztes hajójának kapitánya, Brendan Hall erről írt egy kitűnő könyvet ‘Team Spirit’ címen. Letehetetlen olvasmány, nem csak jövőbeni matrózoknak, hanem mindenkinek, aki csapatot irányít.

” A ‘Team Sprit’ c. könyv éleslátással és őszintén megírt köny a siker valódi összetevőiről. Az élet számos területén a siker abból származik, ha egy fegyelmezett csapat világos és döntésképes vezetővel dolgozik együtt. ” (Chris Masterson, Chairman)

“Ha szeretsz valamit, adj túl rajta” idézi Itay Talgam egy barátját azon a videon, amin most túladok, hogy megmutassam, számomra mit jelent az igazi ‘leadership’ és ‘team spirit’.

————————————-

Preparation… a mental one as well. I am very curious about the steps and content of a process when 20 complete strangers became a high performing team from port to port.

A fantastic book ‘Team Spirit was written by Brendan Hall, the winning skipper of 2009/2010 race – it is impossible to put down. It is a required reading for budding CEOs and team leaders as well.

” Team Spirit is an insightful and honest story of the real ingredients of success. In most aspects of life, success derives from a focused team acting in harmony with clear and decisive leadership.” (Chris Masterson, Chairman)

“If you love something, give it away” says Itay Talgam on the video which i give away for you …

By tereziakoczka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s