Video

Te tudod mennyit ér egy napod?

Mostanában sokat töprengek erről.

Ugyan napra pontosan még nem tudom, mikor dobjuk vissza azt a bizonyos kötelet, amely a parthoz köt bennünket, a tennivalóim listájának hossza még minden nap gyarapodik – ijesztő.

Ezért egy nap mostanában sokkal többet ér nekem, mint korábban, bár fegyelmezett embernek tudtam magam, ha az időm beosztásáról volt szó. Hogy meg is védtem volna a saját időmet? No nem… azt még tanulnom kell.

Most például május elsejéig tart a centim hossza, akkor utazom a második tréningemre Gosportba – még nem tudom, hogy a 68 lábas flotta melyik hajója lesz olyan szerencsés, hogy a fedélzetét illetem a Dubbary csizmám talpával. De mindegy is – néhány matróztársam már jelezte, hogy (ismét) együtt leszünk.

Arra számítok, hogy azon a héten sokkal tudatosabban leszek jelen – belső mozimon már le tudom játszani a nagyvitorla kurtítását (ezt most tanultam Bacsó Tibortól – kösz Tibor), az orrvitorlák felszerelését, le tudok vezényelni egy fordulást és egy perdülést (☺) és azt hiszem, be tudom rajzolni a térképen a pozíciónkat.

Megérkezett a tréning témájának listája – na, attól kicsit megijedtem. Nem kéne úgy tennem, mintha már a második hetem végén lennék- de persze bennem a kiskorom óta élő eminens diák úgy tesz – csitt ☺

Szóval vizsga előtti hangulatban vagyok – ahogyan az egyetemen mondtuk, a zabszempróba most biztosan negatív lenne. És kíváncsi vagyok, és ott lenni vágyom…

Egy nap, az egy nap – még 18-at alszom és repülök tengervizet szagolni.

Neil-t hívom ismét megmutatni, mi vár rám – ő legalább profi a filmcsinálásban.

By tereziakoczka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s