Állj mellém!

Kezdettől fogva elvarázsolt Sir Robin nagyszerű gondolata, hogy olyan élményhez segítsen, amelyen keresztül fejlődhetek azáltal, hogy az elsőre elképzelhetetlennek tartott egyszer csak megvalósul és életet változtató tapasztalattá érik.

Szeretném ezt az élményt azokkal megosztani, akiknek erre nagy szükségük van: hátrányos helyzetben nevelkedő gyerekeknek fogom elmondani, hogy semmi nem lehetetlen, ha képesek valamilyen kitűzött cél érdekében áldozatot hozni, és kitartani, amíg a céljukat el nem érik.

Tudom, hogy az inspirációnak mekkora ereje van – ám kénytelen voltam azzal a realitással is szembesülni, hogy anyagi erőforrások nélkül szinte lehetetlen egy adott környezetből kitörni. A gyermekszegénység mindennél jobban megindít, és különösen fáj, ha emiatt olyan eszköztől, a tudástól esnek el a gyermekek, amely felvértezné őket az életük fenntartható és kielégítő megoldására. Ezért arra gondoltam, hogy a gyermekekkel önkéntesen végzett munka mellett a Ti segítségetekkel pénzgyűjtést is végzek. A “Hátrányos Helyzetű Gyermekek Oktatásáért” Alapítvány Kuratóriumával együttműködve, pályáztatáson keresztül juttatom el az összegyűlt támogatásokat az igazán rászorulókhoz.

Tudom, hogy a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben rengeteg helye van a pénznek. De azt is tudom, hogy létezik a végső reménytelenség is, ahol minden fillér csodát művelhet. És ha  sokan teszünk keveset, annak mégis lesz ereje.

Szeretném, ha az utam minden megtett mérföldje a reményt jelképezné a hátrányos helyzetben nevelkedő gyermekek számára.

Ezért ha tehetitek és  csatlakoztok hozzám a gyűjtésben, arra kérlek Benneteket, hogy  jelképezzen minden megtett tengeri mérföldem 3000 Ft-ot. Fogadjatok örökbe, kérlek, egy vagy több mérföldet 🙂

Támogatásotok egy elkülönített számlára érkezik, amely fölött az említett Alapítvány Kuratóriuma rendelkezik. A gyűjtés során a 2011. évi CLXXV. törvény 25. paragrafusában foglaltakat betartom.

Az adomány eljuttatható a PayPal rendszeren keresztül (itt bankkártyát is lehet használni) az oldalmenüben található gomb használatával.

Az elkülönített bankszámla elnevezése és száma:

Clipper Race for Children, 11773023-00500720

Nagyon köszönöm, ha egy vagy több mérföldön keresztül ezúton is csatlakozol hozzám 🙂

Igyekszem rendszeresen tudósítani önkéntesen végzett munkámról illetve saját felkészülésemről és a verseny eseményeiről is ezen az oldalon.

One comment on “Állj mellém!

  1. Terikém ! Szégyenkezve kérdezem ,-mert 80 év felett nem vagyok egy internet zseni-, hogy bemegyek at OTP-be és a Clipper Race Ghildren, 11773023-00500720 számlára átutalom a kicsi összegemet? Így jó lenne? Értesíts emailen a gyurikovitska@gmail.com ,-ra, ha már lesz időd és lehetőséged. Ölellek Vilmi néni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s